GündemManşet

BODRUM’DAN YENİ VALİYE ZİYARET

bodrum-Vali civelekBodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum’daki sivil toplum kuruluşu yöneticileri son Valiler Kararnamesi ile Muğla Valiliğine atanan Esengül Civelek’i makamında ziyaret ederek “Hoş Geldiniz” dedi.

Ziyarete Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanı sıra, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya katıldı.

Başkan Mehmet Kocadon ve beraberindeki Bodrum heyeti Vali Esengül Civelek’e Bodrum ve  Bodrumdaki çalışmalar hakkında bilgiler vererek dünya markası Bodrum’un daha da tanınması için işbirliği içinde hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

Vali Esengül Civelek de nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederken turizmin marka kenti Bodrum’un daha da gelişmesi için tüm kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu