ÇevreGündemManşet

FIRTINA VE SOĞUK HAVA ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında “Sıcaklıkların kuzey, iç ve batı kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 12 derece) olmak üzere yurt genelinde azalacağı tahmin ediliyor.” denildi.

Son meteorolojik verilere göre Bodrum’da da bugün akşam saatlerinden itibaren sıcaklıklar hissedilir şekilde düşecek. Bu gece saatlerinden itibaren Kuzey yönlerden sert kuvvetli esecek rüzgarla birlikte hava sıcaklığının 10 derece birden düşmesi tahmin ediliyor. Yarın (Salı) sabah saatlerinde hava sıcaklığının 5-6 derece olması tahmin edilirken, gün içinde en yüksek sıcaklığın ise 15-16 derece olması tahmin ediliyor. Kuzeyden esecek kuvvetli rüzgarın hafta sonuna kadar azalarak devam etmesi beklenirken, hava sıcaklıkları da artarak devam edecek.

DENİZDE BODRUM-ANAMUR ARASINDA FIRTINA BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir diğer uyarıda ise denizlerde fırtına beklendiği belirtilerek şu uyarı yapıldı;

“Bodrum-Anamur arasında rüzgarın bugün (Pazartesi) gece saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın (Perşembe) sabah ilk saatlerden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu