ÇevreGündemManşet

EGE AÇIKLARI SALLANMAYA DEVAM EDİYOR…

Dün akşam saat 18.38’de 5,4 büyüklüğündeki depremin ardından sabaha karşı 4,6 ve ardından 4,1 şiddetindeki depremler endişe yarattı.

Marmaris açıklarında meydana gelen ve herhangi bir can ve mal kaybına neden olmayan depremler, Elazığ ve Manisa bölgesinde yaşanan depremlerle birlikte bölgemizde neler oluyor sorusunu akıllara getirdi.

Elazığ meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremi 3 ay önceden tahmin eden Prof. Dr. Naci Görür Marmaris açıklarında meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremle ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu.

Naci Görür paylaşımında, “Arkadaşlar eğer şimdi Marmariste olan deprem Marmaris açıklarında ve denizde olduysa buradaki Girit-Kıbrıs dalma batma sistemi ile ilgili olmalıdır. Resimde sarı faya dikkat” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy ise Marmaris’te meydana gelen depreme ilişkin Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Marmaris açıklarında Güney Ege Hendeğinde dalma-batmaya bağlı M5.5 büyüklüğünde deprem” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu