AsayişManşet

Onlarca Düzensiz Göçmen Karaya Çıkarıldı

Düzensiz Göçmenlerin Avrupa Hayali Yarım Kaldı

 

Bodrum’dan Yunan adalarına yasadışı yollarla geçmeye çalışan 67 düzensiz göçmenler ile bir organizatör Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

Yapılan çalışmalara yönelik bilgilendirme ise şöyle:

“28 Ekim 2023 tarihinde saat 02.30’da, Muğla ili Bodrum ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu (KB-110) tarafından hareketli lastik bot durdurulmuş ve içerisindeki 36 düzensiz göçmen yakalanmıştır.

28 Ekim 2023 tarihinde saat 05.20’de, Muğla ili Bodrum ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu (KB-35) tarafından hareketli lastik bot durdurulmuş ve içerisindeki 26 düzensiz göçmen yakalanmıştır.

28 Ekim 2023 tarihinde saat 17.50’de, Muğla ili Bodrum ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu (KB-35) tarafından hareketli lastik bot durdurulmuş, içerisindeki 5 düzensiz göçmen ve ülkeyi yasa dışı yollardan terk etmeye çalışan 1 şahıs yakalanmıştır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu