GündemManşet

TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan OHAL Kararını Değerlendirdi

_tumsiad_baskani_yasar_dogan_1TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Yaşar Doğan, kalkışma girişiminin demokrasiye önemli bir müdahale olduğunu ancak halkımızın buna izin vermediğini söyledi.

Şimdi sıranın Türkiye’nin her bir hücresinden terörist yapının temizlenmesinde olduğunu belirten Doğan, “OHAL uygulamaları sayesinde hükümetimiz ülkemizi bu terör örgütünden ve tüm bağlantılarından ivedilikle kurtaracaktır” dedi.

TÜMSİAD Başkanı, hükümetimiz 3 ay süreyle aldığı OHAL kararıyla genel güvenlik, asayiş ve kamu düzenini koruma konusunda önemli adımlar atacaktır açıklamasında bulundu. Olağanüstü bir dönemden de geçildiğini ifade eden Yaşar Doğan sözlerine şöyle devam etti: “Hükümetimizin kararlılıkla ülkemizi daha aydınlık günlere çıkartacağından endişemiz yok.”

İş adamları olarak hükümetin yanında olduklarını da söyleyen Yaşar Doğan, bu dönemde daha fazla üretime asılacaklarını da bildirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu