GündemManşetSiyaset

MHP’DEN SEÇİM ÇALIŞMALARI

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Hacı Çelik, Cumhur İttifakı olarak iktidara geleceklerini ve Bodrum ve tüm Muğla’nın sorunlarını çözeceklerini söyledi.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve MHP Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Hacı Çelik, Bodrum’da basın mensupları ile bir araya geldi. Delfi Otel’de gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dr. Hacı Çelik, şöyle dedi:

“Bodrumluların problemlerini biliyoruz. Cumhur ittifakında mecliste güçlü olduğumuz zaman MHP olarak bu sorunları nasıl çözeceğimizi herkesle paylaşıyoruz. Bodrum’un en büyük sorununun çöp problemi olduğunu biliyoruz. Yerel yönetimle bu sorunu nasıl çözeceklerini bir türlü ortaya koyamamışlar. Trafik problemimizin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Arıtma sisteminde ne kadar sıkıntı olduğunu ve çok ciddi göç aldığı halde Bodrum’da yerel yöneticilerin bir çözüm bulamamasını hep birlikte yaşıyoruz. Cumhur İttifakı’nda, Adalet ve Kalkınma Partisi ile birlikte kurduğumuz ittifakın başarılı olması sonucunda yerel yönetimler içinde bir veri tabanı, bir baz oluşturacağımızı şimdiden vurgulamak istiyoruz. MHP Muğla’da başarılı olduğu zaman, Cumhur İttifakı ile ortaklaşa, diğer 5 benzemezden oluşan ittifaktan daha çok oy alacağı zaman, ilçe belediyeleri ve büyükşehir belediyesini alacağımızı şimdiden müjdelemek gerekir. Biz bu başarıyı elde ettiğimiz zaman Bodrum dahil diğer ilçelerimizin tamamındaki problemleri çözebilmek adına ciddi bir adım atmış olacağız. Onun için herkesin elini vicdanına koyarak çok ciddi çalışması lazım ve Cumhur İttifakı’nı Muğla’da birinci yapabilmek adına her türlü riski alarak çalışmakta büyük fayda var.”

Cumhur İttifakı’nın Muğla’da 300 binden fazla oy alacağını da savunan Milletvekili Adayı Çelik, “Çünkü sahada çalışıyoruz, insanların bize olan güveni, samimiyeti, el sıkmalarını bir hekim olarak oya dönüşeceğini tahmin ediyorum. ben tecrübeli bir siyasetçiyim. Çok seçim gördüm ve bu seçimi 1999’da bizim Türkiye genelinde 2’inci parti olduğumuz sürecin bir benzerini yaşamaktayız. Ondan daha sıcak ilgilerle karşılaştığımızı ve bu işten sonuç alacağımızı şimdiden söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu