GündemManşetSağlıkSpor

BODRUM GÖZTEPE’DEN KÖK HÜCRE BAĞIŞI

Bodrum’da gerçekleşen etkinlikte Kızılay’a kök hücre bağışında bulunuldu, Anadolu’daki farklı okullara çeşitli hediyeler gönderildi.

5. Futbol Okulları Ligi’nde Göztepe’nin Bodrum ve Kuşadası okulları Bodrum’da karşı karşıya geldi. Bir sosyal sorumluluk projesi haline gelen maçta sporcuların anne babaları ile antrenörleri kan ve kök hücre bağışında bulundu. Ayrıca Anadolu’nun farklı illerindeki öğrencilere gönderilmek üzere kitap, defter, oyuncak, atkı, bere, eldiven gibi hediyeler toplandı.

Bodrum Göztepe Futbol Okulu Sorumlusu Emrah Çatak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Göztepe Spor Kulübümüz 2 yıldan beri Kızılay ile birlikte İzmir’de ortak projeler geliştiriyor. Bir atkı, bere, eldiven ve oyuncak organizasyonu. Anadolu’nun çeşitli köylerine ulaşıyoruz. Biz de buna destek olmak için Bodrum Göztepe Futbol Okulu olarak çocuklarımız için bu hediyeleri bir araya topladık. Biz bunu biraz genişlettik, aynı zamanda kan ve kök hücre bağışı da gerçekleştiriliyor. Muş, Şanlıurfa, Kastamonu ve Sivas’ın köylerindeki minik dostlarımıza ulaşacağız. Bugün Kuşadası Futbol Okulu burada. Onlar da oyuncaklar ve kitaplar getirdiler. 2 okul Anadolu’ya el uzatmak için birleştik.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu