GündemManşetTurizm

BODRUM TANITIM TIR’I TRABZON’DA

tir trabzonda (7)Bodrum’u şehirlerle buluşturmak için yola çıkan ve çıktığı günden bugüne 15 şehre uğrayan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı Trabzon’da misafirleriyle buluştu. Ziyarete gelen Trabzonlulara Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı Koordinatörü Fikret Hıdır ve görevli personeller tarafından proje ve Bodrum hakkında bilgiler verildi. TIR’ın içini dolaşarak personelden proje ve içeride yer alan Bodrum’u simgeleri ilgili bilgiler alan misafirler aynı zamanda TIR’ın içerisinde kurulan bölümde üç boyutlu Bodrum tanıtım filmini izlediler. Aralıklar ile devam eden yağmura rağmen ilgi gören Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ına gelen vatandaşlar fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

TIR’ı ziyaret eden misafirlere Bodrum’un simgesi olan Bodrum mandalina kolonyası, Bodrum mandalina lokumu, Bodrum mandalina gazozu ikram edilerek tanıtım broşürleri ve kitapçıkları verildi. 21-22 Nisan tarihlerinde Forum Trabzon AVM önünde misafirlerini ağırlayan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı 22 Nisan Cumartesi akşam saatlerinde Rize’ye geçerek, 23 Nisan Pazar akşam saatlerine kadar Rizelilerle buluşacak.

Gerçekleştirilen planlar doğrultusunda 30 ile gitmesi planlanan TIR daha önce Aydın, İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Bartın, Samsun ve Ordu’ya uğradı. Trabzon’un ardından Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli illerini de ziyaret ederek Bodrum’un bilinmeyen özellikleri ile anlatacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu