AsayişGündemManşet

DEVRİLEN VİNÇ BİR CANA MAL OLDU

Bodrum´da bir alışveriş Merkezi bahçesinde meydana gelen vinç kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1’si ağır toplam 3 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde alışveriş merkezinin ek binasının olduğu bölgede meydana geldi.

Yılbaşı için süsleme ve reklam giydirme çalışması yapan vincin sepetinin fazla uzatılması sonucunda meydana geldiği iddia edilen kazada vincin sepeti yaklaşık 60 metreden aşağıya devrildi.

Olay sırasında AVM’de büyük panik yaşandı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulans ile Bodrum’da çeşitli hastaneler sevk edilirken itfaiyei polis ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı. Vincin kamyon kısmının devrildiği yer trafo binası olmasından dolayı AYDEM ekipleri enerji hattında çalışmalar yaptı.

Olay yerine gelen Vinç firması çalışanları ile Reklam ajansı çalışanları ile yakınları büyük şok yaşarken bölgeye gelen Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu ile Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz kaza hakkında bilgiler aldıktan sonra hastanedeki yaralıları ziyaret etti.

Meydana gelen kaza sonrası Sefer Aktaş isimli işçi hayatını kaybederken 1’i ağır toplam 3 kişi yaralandı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu