ÇevreGündemManşetSiyasetTurizm

BAŞKAN ARAS’IN ANKARA TEMASLARI VERİMLİ GEÇİYOR

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; Torba, Kızılağaç ve Yalı bölgesinin atık su altyapı ve kanalizasyon projesinin hazırlandığını ve en kısa zamanda hayata geçirileceğinin müjdesini verdi.

Ankara’ya giden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcıları Turgay Kaya, Hüseyin Tutkun ve BOTAV Koordinatörü Serkan Ceylan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Aras, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ankara’daki temaslarımız kapsamında BOTAV Koordinatörümüz Serkan Ceylan ve Başkan Yardımcılarımız Turgay Kaya ve Hüseyin Tutkun ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettik. Yaptığımız görüşme çok verimli geçti. Sayın Bakan Torba, Kızılağaç ve Yalı bölgesinin atık su alt yapı ve kanalizasyon projesinin hazırlandığını ve en kısa zamanda hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Ayrıca Bodrum’un sorun ve gereksinimleri hakkında görüş ve önerilerimizi ilettik. Projelerimizi beklediğini ifade etti. Sayın Bakanımıza desteği ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.”

Başkan Aras ve beraberindeki heyet bugün ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu