ÇevreGündem

PAZAR YERLERİNDE TEMİZLİK VE HİJYEN ÇALIŞMALARI

pazar yerlerinde temizlik ve hijyen calismasi (2)Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Bodrum Pazar Yeri ve çevresi yıkanıp temizlenerek dezenfekte edildi.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pazar sonrası gece geç saatlerde başlayan ve yaklaşık 5 saat süren çalışmada, öncelikle pazar yerindeki çöpleri topladı. Sonra da hayvanlara ve çevreye zarar vermeyen dezenfektan ilave edilmiş su ile pazar yerini ve etrafındaki sokakları yıkayarak temizledi.

Çalışmalar sırasında, her yıkamada suya, sağlığı olumsuz etkilemeyecek 500 kg dezenfektan ilave edildi. Pazar yerinin etrafında da gerçekleştirilen temizlik ve hijyen çalışmalarında sokaklardaki aşırı yağlanma da yıkanarak giderildi.

Çalışma kapsamında ayrıca pazar yeri ve lise arasında bulunan boş arazi, çöplerden arındırıldı. Yaklaşık 4 kamyon çöp çıkan bölge, dezenfektan ile temizlendi.

Yetkililer, pazar yeri ve etrafında yapılan temizlik ve dezenfektan çalışmalarının, Bodrum yarımadası genelinde belirli aralıklarla devam edeceğini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu