GündemManşetSiyaset

DR.ATEŞ:” DAHA ÇADAŞ VE YAŞANABİLİR BODRUM İÇİN ÇALIŞIYORUZ…”

Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Tahir Ateş, karış karış dolaştı Yarımada’da sorunları tespit ederek daha yaşanılabilir ve çağdaş bir Bodrum için çalışacaklarını açıkladı.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Tahir Ateş ve Meclis Üyesi Adaylarına Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır’da eşlik etti.

 Muğla ve Bodrum’u birlikte ayağa kaldıracak olan iki Doktor, Türkmen Mahallesinde çoşku ile karşılandı. Gördüğü manzara karşısında Ak Belediyeciliğin Bodrum’a el atması gerektiğini belirten Dr. Ateş, buradaki içler acısı duruma neşter atılması gerektiğini dile getirdi. Sokaklarından kanalizasyon atıklarının aktığı kokudan durulamayan, imar sorununun çözülemediği Türkmen Mevkiinin bütün sıkıntılarının bir bir çözülmesi için gece gündüz çalışacaklarını belirten Dr. Ateş sözlerine şöyle devam etti:

“Geleneklerine bağlı modern yaşam tarzını benimseyen doğaya saygılı engelliler ve yaşlılar için yaşam tarzını kolaylaştıran 7’den 70’ e kadar herkese hitap eden bir yaşam tarzı anlayışı ile hizmet edeceğiz. Başta yollar olmak üzere, çocuk parkı, taziye evi yapacağız. İnsanlarımız böyle bir ortamda hayatlarını sürdürürken bizler rahat oturamayız.” 

Katılımcı belediyecilik anlayışı ile yola çıktıklarını ifade eden Dr. Tahir Ateş, belediye çalışanları ile ilgili ise şu sözleri söyledi:        

“Belediye personeli bizim sadece ve sadece çalışma arkadaşlarımızdır, hicbir is arkadaşımız hizmetkar, kul köle olmayacak, işlerinde, birimlerinde çalışmaya devam edeceklerdir. Çalışan belediye işçilerimiz ve aileleri bizlerin baş tacıdır. Onların çalışma onuru ve haysiyetine saygılı olacağız. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Görev tanımı ve iş ahlakı bizim temel felsefemizdir.”

 Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Tahir Ateş, Meclis Üyesi Adayları ve partililer Türkmen Mevkiindeki ziyaretin öncesinde Bodrum pazaryeri esnafını ile buluştu alkışlarla karşılanan Ateş Pazar esnafının sorunlarını not alarak Başkan olduğu taktirde sorunlarına çözüm bulacağını sözünü verdi.  Otogarda ziyaret eden Dr. Ateş burada da şoför esnafından büyük ilgi gördü. Şoförlerin derdini dinleyen Dr. Ateş şoförlerinde sorunlarına çözüm bulacağını, Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışacaklarını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu