GündemMagazinManşet

NAŞİDE GÖKTÜRK BODRUM’DA TOPRAĞA VERİLDİ

bodrum-naşide göktürkKanser tedavisi gördüğü Bodrum’da hayatını kaybeden Naşide Göktürk kılınan cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığına defnedildi.

Bodrum’da kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını kaybeden besteci ve yorumcu sevilen ses sanatçısını Naşide Göktürk bugün Bodrum’da toprağa verildi.

Bir yıldır akciğer kanseri ile savaşan sanatçı Naşide Göktürk’ün Bitez Gülsevim-Rüştü Kaynak Camiinde kılınan cenaze namazına sanat dünyasından ünlü isimler akın etti.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı Göktürk’e son görevlerini yerine getirmek isteyen sanatçılar ve yakınları göz yaşlarına hakim olamadı. Naşide Göktürk’ün fenalaşan ablasına 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti.

Cenazede gözyaşlarına boğulan Hande Yener gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ben çok üzgünüm, çok eski dostumuz. Maalesef uzun zamandır tedavi görüyordu. Kaybettik, çok üzgünüz hepimiz. Başımız sağ olsun.”

Göktürk’e son görevini yerine getiren Mansur Ark ise “Başımız sağ olsun. Çok hayat doluydu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.” Sözleriyle duygularını ifade etti.

Tiyatro oyuncusu Erhan Yazıcıoğlu’da Göktürk’ün zamansız ölümü ile ilgili şöyle konuştu:

“Sıra bize gelmeden çok gençler gidiyor. Çok üretken sanatçı çok büyük bir besteciydi. Çok iyi bir yorumcuydu ve gerçekten kadın mevhumunu bünyesinde taşıyan çok bilinçli, son derece ülke sorunlarına çok duyarlı bir insandı.”

Naşide Göktürk’ün yakın sanatçı arkadaşlarından biri olan Zeynep ise acısını şöyle ifade etti:

“Hepimize dokunan çok özel bir kalemdi. Çok önemli bir kadındı. Çok farklıydı. Hani diyorum ya gerçek sanatçılar olması gereken sanatçılar, gerçekten milyonda bir gelebilecek bir karakterdi. Çok önemli bir anaç bir yapısı vardı. Çok vefalı, nasıl anlatayım, sevgi dolu, çiçekleri böcekleri çok seven birydi.”

Kılınan cenaze namazının ardından Göktürk’ün naaşı Bitez Mezarlığına defnedildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu