GündemManşetSiyaset

MEHMET TOSUN HERKESİN YANINDA

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Gittiği her yerde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Mehmet Tosun, AKUT Bodrum ile Muğla 911 Arama ve Kurtarma Derneklerini ziyaret ederek, zor günlerde vatandaşın ve devlet kurumlarının yanında olan arama ve kurtarma derneklerine desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek şunları söyledi;

“Maalesef şu an bu tür gönüllülük esasına dayanarak hayat kurtaran organizasyonları yeni yeni fark ediyoruz ülke olarak. Baktığımız zaman bu konuda kamu yararına çalışan, örgütlenerek ülke genelinde operasyonlara katılan bir kurumsal yapıyı desteklemek hepimizin görevi.”

“Turizm Sektöründeki Mücadelenizde Yalnız Kalmayacaksınız…”

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin daveti üzerine düzenlenen toplantıya katılan Mehmet Tosun, burada turizmcilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak turizm sektörü hakkındaki düşüncelerinden bahsetti.

Mehmet Tosun burada yaptığı konuşmada özellikle kış aylarında Bodrum’a direkt uçuşlarda sıkıntı olduğunu belirterek şunları söyledi; “ Bizim bu sıkıntıyı problemi çözmeden önce şehri turizme hazırlamamız gerekiyor. Altyapımızı güçlendirmemiz lazım. Sel baskınlarını ulusal kanallardan izleyenler Bodrum’a kışın gelmek istemez, niye gelsin? Kim can güvenliğinin olmadığı, bir felakette hayatını yitirme ihtimalinin olduğu bir yere seyahat planlaması yapar? Yapmaz. Bunun için kesinlikle hangi kurum yetkiliyse, büyükşehir belediyesi de dahil olmak üzere kurumlarla işbirliği içerisinde kendimizi milletten ve devletten büyük görmeden iyi ilişkiler geliştirip Bodrum Yarımadamızdaki altyapı problemlerimizi, yol problemlerimizi, katı atık problemlerimizi, aydınlatma problemlerimizi, kaldırım düzenlemelerimizi ve sokak güvenliği problemimizi kesinlikle çözmemiz gerekiyor.”

Turizmde dışardan gelen misafir sayısının yeniden artmaya başladığını dile getiren Mehmet Tosun, “Özellikle üzerine vurgu yaparak söylüyorum; Turizm sektöründeki mücadelenizde yalnız olmayacaksınız. Bodrum Belediyesi sizin yanınızda olacak. Belediyede bir turizm şube müdürlüğü oluşturacağız. Bir turizm danışma meclisimiz olacak.  Alacağımız bütün kararları orada tartışacağız ve Bodrum’u siz değerli turizmciler ve Bodrum’da yaşayanlarla birlikte ortak akılla katılımcılık anlayışıyla yöneteceğiz ve siz 6 ay turizm yapacaksınız.” dedi.

Bodrum’un yeni ve farklı tanıtım yöntemlerine ihtiyacı olduğunu da belirten Mehmet Tosun, bununla ilgili projelerinin hazır olduğunu, seçildikleri takdirde hemen çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Mahalle Toplantıları Yoğun Katılımla Devam Ediyor…

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun gerçekleştirdiği ziyaretlerineYakaköy ve Yokuşbaşı Mahallelerindeki toplantılarla devam etti.

Yakaköy Mahallesinin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Tosun, Türkmen Mahallesi olarak bilinen bölgede yaşayan vatandaşlarla yaptığı toplantıda, kendilerinin kimseyi ırk, dil, din olarak ayırmadığını ve ayırmayacaklarını söyledi. Alevi vatandaşlar için Cem Evi projesini ilk kendilerinin başlattığını belirten Tosun, göreve seçildikleri takdirde Kürt vatandaşlar için de taziye evi yapmak için hemen çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Yokuşbaşı Mahallesinde Coşkulu Karşılama…

Gittiği her mahalle toplantısında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mehmet Tosun,YokuşbaşıMahallesinde de coşkuyla karşılandı. Tosun burada yaptığı açıklamalarda vatandaşlardan dedikodulara kulak asmamalarını söyledi. Seçildikleri takdirde hiçbir personelin işinden çıkarılmayacağını belirten Tosun, “Bugün çok yetenekli olmalarına rağmen hiç alakaları olmayan bölümlerde çalışan arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum. Bunun için sizden ricam, Yokuşbaşı’nda yaşayan vatandaşlarımız olarak burada belediyede çalışan arkadaşlarımıza sesleniyorum; Asla hiçbir personelimiz mağdur edilmeyecek.  İşten çıkartılmayacaklar. Tekrar söylüyorum maaşlarını zamanında alacaklar. Sosyal hakları da iyileştirilecek. Bodrum Gıda A.Ş.’de de kim çalışıyorsa çalışmaya devam edecek. O kafeteryaları da yine Gıda A.Ş. işletmeye devam edecek. Sadece daha kaliteli daha ucuz hizmet vermeye çalışacağız.” dedi.

Mehmet Tosun, 31 Martta göreve geldikleri takdirde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına hangi partiden ve hangi başkan seçilirse seçilsin Bodrum’a en iyi hizmetleri getirebilmek için kendileriyle en iyi şekilde diyalog kuracaklarını belirterek, “Bugüne kadar çözülemeyen sorunları hep beraber çözeceğiz” dedi.

İYİ PARTİ’DEN KADINLAR İÇİN ÖZEL PROGRAM

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen etkinlikte Bodrum’da yaşayan kadınlar bir araya geldi.

Bugün Ortakent Yahşi Mahallesi’ndeki Müsgebi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda kadın katıldı. Katılımcılar canlı müzik eşliğinde güzel bir gün geçirdi.

Etkinliğe İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun da katıldı. Salona 10. Yıl Marşı eşliğinde giren Tosun’a yoğun ilgi vardı. Katılımcılarla fotoğraf çektiren Mehmet Tosun, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Seçimlere 15 gün kaldı. Hep birlikte daha çok çalışacağız. Kadınlarımıza daha çok iş düşüyor. Bugün burada eğleniyoruz. Bu organizasyonu sağ olsun Mehmet Onur Şahbaz başkanım organize etti. Bolca eğleniyoruz, enerji depoluyoruz. Mahallelerimize, sokaklarımıza gidiyoruz, ara vermeden çalışıyoruz. Hep birlikte Bodrum’u iyi yapacağız. Sizlerle birlikte Bodrum iyi olacak. İnşallah 31 Mart’ta da seçimleri alacağız. Bodrum Belediye Meydanı’nda da güneşin doğuşunu hep birlikte karşılayacağız” dedi.

25 Mart’ta Meral Akşener Geliyor

Toplantıya katılan kadınlara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Tosun, “En başta da sayın genel başkanımız Meral Akşener’e teşekkür ediyoruz. Bu seçim sürecinde gözü hep üzerimizde. Bizden hiçbir desteğini esirgemiyor. 25 Mart’ta da Bodrum’da olacak, değerli kadınlarımızla birlikte olacak. Bunun da buradan müjdesini veriyorum. Hepinize tekrar iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Onur Şahbaz ise “Size verilen söz tutulmak zorundadır. Çünkü kadın annedir. Ben annemin elini öptüm, eşimin helalliğini aldım da bu yola çıktım. Çalışacağız diyorsak çalışacağız. Vallahi de çalışacağız, billahi de çalışacağız. Geçmişte çalıştık, bugün de çalışacağız, yarın da çalışacağız. Çünkü söz önemlidir, benim annem bana böyle öğretti, eşim çocuklarıma bunu böyle öğretiyor. Söz önemlidir, tutulmak için verilir. Belediye başkanlığı makamı bu sözleri tutmak için en uygun makamlardan bir tanesidir. Bodrum’un şu anki durumunu biliyoruz. Belediye hizmetlerini biliyoruz. Neden, nasıl, kim tarafından bu hale getirildi, bunu sorgulamıyoruz. Biz şu anda bugüne bakıyoruz. Durumumuzu tespit ettik, ihtiyaçlarımız çok. Mehmet Tosun başkanımızın önderliğinde, biz de meclis üyeleri olarak arkasında Bodrum’un sorunlarını çözmek için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu