EkonomiGündemManşet

HAFTAYA ÖZEL MAÇ…

Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen halı saha maçında muhasebeciler ile Bodrum Vergi Dairesi çalışanları karşılaştı.

1–7 Mart Mart Muhasebe Haftası gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Hafta kapsamında Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ile Bodrum Vergi Dairesi çalışanları arasında her yıl yapılan geleneksel halı saha maçı oynandı.

Müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan, her yıl geleneksel hale gelen, dostluk, beraberlik ve kurumlar arası ilişkilerin gelişmesi anlamında çok önemsedikleri bu sosyal etkinlikte Bodrum Vergisi Dairesi’ nin değerli idareci ve çalışanları ile birlikte olmaktan oda olarak mutluluk duyduklarını ifade etti. Erdoğan, meslektaşlarının en fazla iletişim içinde olduğu kurum olan Bodrum Vergi Dairesi idareci ve çalışanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bitez Mahallesi’ndeki bir halı sahada karşılıklı çiçeklerin sunumuyla başlayan maçın kazananı her yıl olduğu gibi yine dostluk oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu