AsayişGündemManşet

YARIM MİLYONLUK SOYGUN…

WhatsApp Image 2018-02-28 at 17.19.01Bodrum’da gayrimenkul alımı yapmak için Tapu Müdürlüğü’ne gelen Murat Özboyacı’nın otomobilinden 565 bin TL’si çalındı. Polis, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

İddiaya göre İzmir’den Bodrum’a gayrimenkul almak için gelen Murat Özboyacı, birkaç arkadaşı ile birlikte Bodrum Tapu Müdürlüğü’ne geldi. Otomobili müdürlüğü yan sokağına park eden Özboyacı, arkadaşları ile birlikte satıcıyı bekledi.

Satıcının gelmemesi üzerine bir süre sonra gayrimenkulu almaktan vazgeçen Özboyacı ve arkadaşları park ettikleri otomobilin yanına geldi. Aracı arka bagajında duran 565 bin TL parayı kontrol etmek için bagajı açtıklarında ise parayı yerinde bulamadılar. Haber verilmesi ile bölgeye gelen polis ekipleri, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Murat Özboyacı ile birlikte İzmir’den gelen arkadaşı Hasan Fehmi Ekici, olayı şu sözlerle anlattı:

“Satıcı gelmeyince artık İzmir’e dönmeye karar verdik. Ben de gitmeden Murat’a dedim ki ‘birader gel para yerinde duruyor mu diye bakalım’. Bagajı açıp baktık ki çanta yok. Biz gitmeden önce bagaja bakmıştık, para buradaydı. Biz bagajı açtığımızda orada para olduğunu gören oldu mu bilmiyorum. Çünkü para büyük bir tomar halindeydi.”

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu