GündemManşetSiyaset

SAATCI’DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Muğla Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan adayı Behçet Saatcı, Bodrum’da saha çalışması yaptı. Bodrum Ziraat Odasını da ziyaret eden Saatcı, tarımla ve Bodrumla ilgili mesajlar verdi.

Bodrum Ziraat Odasında gerçekleşen ziyarete ev sahipliği yapan Başkan Mehmet Melengeç, başkan adayı Saatci’ya teşekkür ederek şunları söyledi;

“Bodrum’un bir gıda laboratuvarına ihtiyaç var. Bu bizim adalara ihracat yapmamıza hizmet edecek önemli bir ihtiyaç. Bodrum’da organik ve iyi tarım ürünlerinin satılacağı bir Pazar alanına acilen ihtiyaç var. Satarken zorlanacak olan ürünleri üretilmesine ikna etmek zor bir süreç yaşatıyor bizlere. Her yıl düzenlediğimiz ve gelenekselleştirmek düşüncesinde olduğumuz ‘Bodrum Doğal’ fuarının genleştirilmesi ve bölgenin entegre olduğu bir organizasyon haline getirilmesi için destek beklentimiz var. Sayrıca bölgede zor şartlarda yapılan arıcılık için ulaşım ve konaklama alanlarına ihtiyacımız var.”

Bodrum Belediyesini ekonomik olarak rahatlatacağız…

Bodrum Ziraat Odasının ihtiyacı olan birçok konuya Büyükşehir Yasasının çözüm getirdiğini dikkat çeken Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saatçı, “Öncelikle Bodrum Belediyesi’ni ekonomik olarak rahatlatmak gerekiyor. Bunun için en başta garaj ve liman gelirlerini tüm ilçe belediyelerinin ekonomisinin içerisine dahil edeceğiz. Bodrum’un ihtiyacı olan ‘Balık Halini’ hayata geçireceğiz. Yoğun yağmurlar sonrası yaşanan sorunlar meydanda. Şehrin üstüyle uğraşacaklarına önce altıyla uğraşsalardı birçok sorun yaşanmazdı.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu