GündemManşetSpor

BİOR HEYECANI BAŞLADI…

Önceki gün kortej yürüyüşü ile başlayan Bodrum ilçesinde 7’nci kez düzenlenen Bodrum International Optimist Regatta (BIOR) (Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları)’ da bugün kıyasıya yarışlar vardı.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun desteğiyle ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor ev sahipliğinde düzenlenen BIOR’a, 15 ülkeden 350 sporcu katıldı.

Sabah saatlerin İçmeler önlerinde kurulan parkurlarda kıyasıya mücadele eden optimistçiler güzel rüzgarla yarışmanın tadını çıkardılar.

Yarış Kurulu Başkanı Turan Yılmazkoç yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu yarışın yedincisini yapmaktayız. Çok güzel bir katılım, bugünde çok keyifli bir Bodrum rüzgarıyla 15 yarış yaptık ki bu özel yarışın bu kadar keyifli ve çok olması bugün birazda Bodrum’un şansı oldu, bizimde şansımız oldu. Çok ciddi katılım var, 15 ülke 350 sporcu var.Temennimiz, rüzgarın denizin bizden yana olması. Hep puruvalarımız neta, gönlümüzün de sevgi ile dolu olması.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu