EkonomiGündemManşet

MİLAS OSB İÇİN ANKARA’DA MUTLU SON

Milas OSB’de ortaya çıkan bazı konuları aşmak için Ankara’ya giden Milas OSB Yönetimi, Muğla AK Parti Milletvekili Yavuz Demir ile birlikte T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını ziyaret ederek isteklerini iletti. Yapılan görüşmeler sonucunda Milas OSB heyeti istediklerini almayı başardı.

Altyapı yapım işleri sürmekte olan Milas OSB’de ortaya çıkan bazı konuları görüşmek üzere Ankara’ya giden OSB yönetiminin talep ettiği konularda olumlu gelişme sağlandı. Milas OSB Yönetiminin Ankara’da T. C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda yaptığı görüşmeler sonucunda altyapı yapımıyla ilgili olarak 2018 yılı içinde kullanılamayan ödeneklerin 2019 yılına aktarılması için mutabakat sağlanırken iptal edilen elektrik altyapı işleri için en kısa sürede yeni ihale açılması için de söz alındı. Aşırı yağışlar nedeniyle altyapı yapımında meydana gelen gecikme için de yüklenici firmaya ek süre tanınması için olumlu görüş alındı.

            Altyapı yapım işleri sürmekte olan Milas OSB’de ortaya çıkan bazı konuları görüşmek üzere Milas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Eren Arslan, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve OSB Müdürü Haluk Onaran Ankara’ya gittiler. Ankara’da Muğla AK Parti Milletvekili M. Yavuz Demir ile buluşan OSB heyeti, birlikte T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını ziyaret ettiler. Birlikte Bakanlığın Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım ve Altyapı Daire Başkanı Soner Erkek ile görüşen heyet, Milas OSB ile ilgili son gelişmeleri aktardı. Milas OSB heyeti, 2018 yılında kullanılamayan altyapı yapımı ile ilgili ödeneklerin 2019 yılına aktarılmasını, aşırı yağışlar nedeniyle altyapı yapımında meydana gelen gecikme nedeniyle yüklenici firmaya ek süre tanınmasını ve ihaleyi kazanan firmanın çekilmesi nedeniyle feshedilen elektrik altyapı ihalesinin en kısa süreden yeniden yapılmasını talep etti. Yapılan görüşmeler olumlu şekilde sonuçlanırken 2018 yılında kullanılamayan altyapı yapım ödeneğinin 2019 yılına aktarılması, altyapı yapım için yüklenici firmaya ek süre tanınması Bakanlık yetkilileri tarafından kabul edilirken elektrik altyapısı için de en kısa sürede yeni ihale açılması kararlaştırıldı.

            Ankara’daki görüşmelerinden olumlu sonuçla dönen Milas OSB heyetinden OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Ankara’da T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında OSB ile ilgili görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek “OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kaymakamımız Eren Arslan ile birlikte OSB’de ortaya çıkan son gelişmeleri değerlendirmek üzer Ankara’ya gitmiştik. Orada Sayın Muğla Milletvekilimiz M. Yavuz Demir ile birlikte Bakanlığa gittik ve istediğimiz sonuçları aldık. Bize bu konuda çok büyük destek veren Muğla Milletvekilimiz Sayın M. Yavuz Demir’e ve bize ilgi ve kolaylık gösteren Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Sayın Ramazan Yıldırım’a ve Altyapı Daire Başkanı Sayın Soner Erkek’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu