GündemManşetSpor

KULÜPLER BODRUM’DA KAMPA GİRDİ…

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da aralarında olduğu yelken kulüplerin sporcuları Bodrum’da kamp yapıyor.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi evsahipliğinde gerçekleştirilen kampa il dışından Fenerbahçe, Galatasaray, Tekirdağ’ın yanı sıra ilçedeki diğer kulüplerin optimist sınıfındaki sporcuları da Bodrum’da kampa girdi.

Yaklaşık 60 yelkenci, hem teorik hem de pratik eğitimler alıyorlar, yarış kurallarını öğreniyorlar. Kamp, 2 Şubat Cumartesi gününe kadar devam edecek.

B.B.Bodrumspor Yelken Şubesi antrenörlerinden Serdar Çiçek, kamp ile ilgili Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Geçen hafta Turgutreis Mahallesinde Kış Kupası vardı. Geçen hafta yarışlarımız bitti. Bu hafta da çeşitli kulüplerin altyapı takımları burada. Havanın güzel ve denizin sıcak olması sebebiyle Fenerbahçe, Galatasaray, Tekirdağ ve Bodrum’daki diğer kulüpler burada kamp yapıyor. Beraberce çalışıyoruz. Gayet verimli bir kamp oluyor. Tüm kulüplerden yaklaşık 60 sporcu burada. Kampımız 2 Şubat Cumartesi gününe kadar devam edecek. 6 gün boyunca verimli çalışma yapacağız. Kamp boyunca küçük yarışmalar yapacağız ama bunların resmi geçerliliği yok. Sadece çocukları yarışma formatına hazırlamak için olacak. Denizin dışında karada teorik derslerimiz olacak. Yarış kurallarını öğretmeye yönelik çalışmalarımız olacak. Böyle geniş kapsamlı bir kamp.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu