EğitimGündemManşet

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖNEMLİ PROJE

Bodrum İlçe Milli eğitim MüdürlüğüBodrum’da başlatılan proje kapsamında 33 okulda bin 700’ün üstünde öğrenci velisi ile görüşme gerçekleştirildi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan, “Sağlıklı Nesiller İçin Veli Buluşması” projesi tamamlandı.

Yarımadanın dört bir köşesindeki okullara giderek rehber öğretmenler eşliğinde veliler ile yapılan görüşmelerde, çocuklarının hayatlarındaki yerleri bir kez daha hatırlatmak için söyleşiler gerçekleştirildi.

Bu anlamlı ve bir o kadarda önemli projenin mimarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bodrum’daki bütün okullara 3 Rehber Öğretmen, 1 Şube Müdürü, 1 Bilgisayar Öğretmeni ziyaretlerde bulundu. Rehber öğretmenlerimiz, çocuklarımızı ve velileri tacize karşı bilgilendirdiler. Öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Veli desteğini almadan akademik başarı elde etek mümkün değil. Velilerimiz bize ne kadar çok destek verirlerse o oranda da eğitim başarısı artacaktır” dedi.

Veli desteği aldıkları okullarda başarı oranının gözle görülür bir şekilde arttığını sözlerine ekleyen Geçin, çocukların karakterlerinin gelişebilmesi içinde velilerin rol model olmaları gerektiğini söyledi.

Eğitim – Öğretim dönemi içerisinde projenin uygulandığı son okul olan Mahinur-Cemal Uslu Ortaokulunda toplanan veliler rehber öğretmenlerin sunumlarını dinleyerek merak ettikleri sorulara cevap buldular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu