AsayişGündemManşet

BİR İNTİHAR VAKASI DAHA…

IMG_3564Turgutreis Mahallesi’nde yaşayan 33 yaşındaki Aykut Özler, evinde kendisini asarak yaşamına son verdi.

Turgutreis Mahallesi Stadyum Sokak üzerindeki bir evde yaşamını sürdüren bir çocuk babası Aykut Özler, ailesi tarafından evin içinde ipe asılı halde bulundu. Özler’i tavanda asılı olarak gören ailesi büyük bir şok yaşadı.  Asılı olduğu yerden ailesi tarafından indirilen genç adamın sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Durumu ihbar alan Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri eve gelerek inceleme yaptı. Cumhuriyet savcısının da incelemesinin ardından Özler’in cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Aykut Özler’in bir süredir ailevi nedenlerden dolayı bunalıma girdiği öğrenildi. Jandarma’nın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Öte yandan Aykut Özler’in ailesi ve yakınlarının sinir krizleri geçirdiği görüldü. Zaman zaman fenalaşan ve ayakta durmakta güçlük çeken Aykut Özler’in ailesine komşuları ve Jandarma ekipleri yardım etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu