GündemManşet

KRİPTO PARALAR ŞİMDİ DE GOLF SAHALARINDA

Türkiye’nin önde gelen kripto para alım-satım platformlarından Bitci.com tarafından 16-17 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Bitci.com Bodrum Golf Cup, golfseverleri bir araya getirecek. Turnuvada dereceye girenlerin ödüllerikripto para cinsinden verilecek. Böylece Türkiye’de ilk kez bir golf turnuvasının ödülü kripto para ile verilmiş olacak.

Yaklaşık 9 ay önce hizmete giren kripto para alım-satım platformu Bitci.com, sporseverleri Bodrum’da bir araya getirecek çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. 16-17 Ağustos tarihlerinde, Çağdaş Holding ve SwissôtelResort Bodrum Beach’in destekleriyle Bodrum Golf Kulübü’nde düzenlenecek Bitci.com Bodrum Golf Cup’a Türkiye’nin farklı bölgelerinden çok sayıda golf tutkunu katılacak. İki gün sürecek organizasyon, ödül sistemiyle de Türkiye’de bir ilke imza atacak. Bitci.com Bodrum Golf Cup turnuvasında dereceye girecek isimler, ödüllerini kripto para olarak alacak. Ödül kazanan sporcular, sahip oldukları kripto paralarla ilgili tüm alım satım işlemlerini Bitci.com üzerinden yapabilecek.

KRİPTO PİYASASINI İLKLERLE BULUŞTURUYORUZ

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bitci.com’un Kurucusu Burak Çağdaş Çağlar, bugüne kadar hayata geçirdikleri uygulamalarla kripto para piyasasında çok sayıda ilki başardıklarının altını çizerken, “Yerli ve yabancı sporcuların katılımıyla 16-17 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceğimiz Bitci.com Bodrum Golf Cup da bu ilklerin bir devamı. Bu organizasyonla birlikte ilk kez Türkiye’de bir golf turnuvasının ödülü kripto para ile verilmiş olacak.Bitci.com olarak, ilerleyen dönemde sporun farklı alanlarına destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu