GündemManşetTurizm

FUARDA HÜSRAN İDDİALARI

Bodrum-hollanda-fuarıHollanda’da düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı’nda Bodrum standının boşluğu dikkat çekerken, Bodrumlu bazı turizmciler bu duruma sosyal medyadan tepki gösteriyor.

Utrecht Turizm Fuarı açıldığı günden bu yana Hollandalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşırken, Bodrum standının boşluğu ve ilgisizliği Bodrumlu bazı turizmcilerin tepkisini çekti. Özellikle komşu Yunanistan standının devamlı dolu olduğunu dile getiren turizmciler, Bodrum standında çoğu zaman yetkililerin dahi bulunmadığını belirtiyorlar. Bodrum basınında çıkan bazı haberlerde kullanılan fotoğraflarında bedava tatil çekilişi yapıldığı sırada çekilen fotoğraf olduğu, bunun dışında standın ilgi görmediği belirtiliyor. Fuar da günün en yoğun saatlerinde Bodrum standı ile Yunanistan standı arasında ki fark dikkatlerden kaçmazken, Avrupa’da ki en önemli turizm fuarlarından birinde Bodrum standının bu kadar boş kalması turizmcileri düşündürmeye başladı.

GENÇ TURİZMCİ SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ…

Bodrum’un başarılı genç turizmcilerinden Süleyman Köylü’de Utrecht Turizm Fuarında Yunanistan standından fuara katılmak zorunda kaldıklarını belirterek soyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

“Günaydın yorumları sizlere bırakıyorum ilk resim bodrum’a aittir en yoğun gün cumartesi 13:00 da çekildi, yalan haber yapıp insanları kandırmayın lütfen, dolu gösterdiğiniz resim çekiliş anı!!! Diğeri ise Yunanistan, o bölümde yer almak istemezdim tabi ama göremediğim bir katkı, en küçük bir yardım olmadığı için bizleri buna zorlayan bütün odalara, derneklere teşekkürlerimi iletiyorum, kimse bana kızmasın fuarda ayakta durmaktansa Amsterdam da gezmeniz bence de güzel, bilen gelir zaten yorulmayın!”

REZARVASYONLARDA ÇOK DÜŞÜK…

Öte yandan Bodrum’da ki bir çok turizmci önceki yıllara göre gelen rezervasyon taleplerinin çok düşük olduğunu belirterek, turizm sezonu öncesi Avrupa pazarı dışında farklı Pazar arayışlarına girdiklerini söylüyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu