AsayişGündemKültür SanatManşet

POLİSLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

Muğla Valisi Esengül Civelek ‘in himayelerinde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde ”Farkındayım Aldanmam ” isimli tiyatro oyununun Muğla İli Menteşe, Milas, Bodrum ve Fethiye İlçelerinde ilköğretim öğrencileri için sahnelenecek.

Birbirinden farklı ve anlamlı etkinliklere imza atan Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ”Farkındayım Aldanmam” isimli tiyatro etkinliği ile etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü  Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce 2018 Yılı  Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) içerisinde ”Sizin İçin Varız Projesi ” kapsamında , çocuk ve gençlerin ileride daha duyarlı bireyler olarak yetişmeleri için trafikte ve sosyal medya kullanımında farkındalığı oluşturmak amacıyla hazırlanan tiyatro oyunu Muğla İli Menteşe, Milas, Bodrum ve Fethiye İlçelerinde ilköğretim öğrencileri için sahnelenecek. Sözkonusu oyuna Menteşe, Bodrum, Fethiye ve Milas İlçelerindeki ilköğretim okulu öğrencilerinin yanısıra Marmaris, Köyceğiz, Ula, Yatağan, Ortaca, Dalaman, Seydikemer, Kavaklıdere, İlçelerinden ilköğretim okulu öğrencilerinin izleyici olarak katılmaları bekleniyor.

Oyuncularının tamamının İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinden oluşan ”Farkındayım Aldanmam ” isimli tiyatro oyunu 5 farklı günde toplam 10 seans olarak sahnelenecek. Tiyatro oyununda, trafikte emniyet kemeri kullanımın önemi, “Emniyet kemeri değil hayat kemeri, koltuğa değil hayata bağlar sizi” sloganı ile vurgulanırken aşırı hızın sebep olabileceği tehlikeler işleniyor. Tiyatro oyununda ayrıca sosyal medyanın  güvenli internet kullanılarak çocukların gelişiminde olumlu etkiler yapması isteniyor. Tiyatro oyunun söz ve müziğinin Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Serkan Şahan’a ait olduğu öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu