AsayişGündemManşet

TADİLAT ALANI ÇÖKTÜ:5 YARALI

Bodrum’da tadilatı işlerinin devam ettiği 2 katlı bir binada yaşanan çökme sonrasında 5 işçi yaralandı.

Eskiçeşme Mahallesinde bulunan blok sitede bir süredir devam eden tadilat ve yıkım çalışmaları sırasında ikinci katın zemini çöktü. Çökme sırasında alt katta bulunan 2 işçi göçük altında kaldı. 

Haber verilmesi üzerine olay yerine İtfaiye, 112 Acil Sağıl, Polis ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği ekipleri yetişti. 

İlk etapta göçük altına kalan 3 işçi çıkarılarak hazır bekleyen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Daha sonra üst katta bulunan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 2 işçi daha ekipler tarafından binadan tahliye edilerek hastanelere sevk edildi. 

Kurtarma çalışmaları sırasında zaman zaman binadan çökmelerin devam ettiği gözlendi. Polis ekipleri olay yerini kapatarak soruşturma başlattı. 

Muğla 911 Arama Kurtarma ve AraştırmaDerneği Başkanı Cenk Ayata olayla ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamadaşunları söyledi;

“İçeride çalışma yapıldığı sırada üst katın çökmesinden dolayı işçiler en kaz altında kaldılar. İki arkadaşımızı önceden gönderdik durumları biraz ağır. Diğer iki arkadaşımızı da şuanda 112 ekipleri ile hastaneye sevk edildi. Şuanda tamamen boşaltıldı içerisi.”

Kazada yaralanan ve durumu ağır olan Mehmet Beydoğan isimli işçinin ve diğer yaralılar Yunus Sinr, Mustafa Hamarat, Mehmet Şefik Milan ve Salih Algüllü’nün tedavileri sürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu