GündemManşet

“BOYOZ” KAYIP, BULANA 1000 LİRA VERECEK!..

kayıp köpek boyozMilas’ın Güllük Mahallesi’nde 24 Kasım’da kaybolan Terrier cinsi köpeğini bulan kişiye 1000 lira ödül verecek.

Alınan bilgiye göre, Fazilet Özdaş’a ait 3 yaşındaki “Boyoz” isimliTerrier cinsi köpek, bir restoranda yemek yedikleri sırada henüz belirnemeyen bir nedenle kayboldu. Kişi veya kişilerce çalındığını düşündükleri köpeklerinin bulunması için 1 aydan bu yana çaba sarf eden Özdaş, kendisine yardım edilmesini istiyor.

Torba Mahallesi’nde oturan ve misafirlik için gittikleri Güllük’te köpeklerinin kaybolmasına çok üzülen Fazilet Özdaş, köpeğiin yerini gören veya bulan kişilere 1000 lira para ödülü vereceğini söyledi.

Fazilet Özdaş, Kent habere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Köpeğimizin çalındığını düşünüyoruz. Ertesi gün oturduğumuz yerde tasma zincir ve künyesini bulduk. Köpeğimizi bir aydır arıyoruz. Her yere baktık ama bir sonuç elde edemedik. Güllük’te Kayboldu Bulanlara 1.000 Tl Para Ödülü Vereceğiz. Lütfen Yardım Edin Çok Teşekkür Ederim” dedi.

Özdaş ayrıca, köpeğin hasta olduğunu ve ilaç alması gerektiğini ifade ederek, “Çok perişanız. Yalvarıyorum bulan yada gören olursa 0532 386 20 60 ve 0546 937 56 00’dan bizleri arasın” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu