GündemManşetSpor

YALIKAVAK SPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA

Yalıkavak Spor Kulübü tarafından yapılan basın açıklaması şöyle:

“Geçtiğimiz sezonda yaptığımız karşılaşmalrar sonucu THF Süper Ligine yükselen Yalıkavak Spor Kulübü olarak, 2018-2019 Sezonunda THF 1. Liginden Süper Lige yükselen Rize Pazar Hentbol yönetimini ve takımını tebrik ederiz.

Bu yükseliş sonrası pazarspor.org.tr üzerinden sosyal ağlarda yapılan basın açıklamalarında kulüp yöneticilerinin yaptıkları sportmence açıklamaların ardından, kulüp antrenörü Fatma Badoğlu’nun Yalıkavak Spor Kulübünü ve diğer rakiplerimizi de içine alarak yaptığı açıklamalar, farklı algılamalara sebebiyet verdiğinden, Yalıkavak spor Kulübü Yönetimi olarak bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettik.

Her şeyden önce, Yalıkavak Spor Kulübü olarak, her maça gerek fiziki gerek ruhsal açıdan hazırlanarak, başarımızı ve süper Lige olan inancımızı oynadığımız her maçta ortaya koyduk. Bu nedenle, Sayın Badoğlu’nun Yalıkavak Spor’un iki maçındaki beklenmeyen durum ibaresinin yersiz ve farklı algılamalar yol açabilecek tehlikeli bir açıklama olarak gördüğümüzü bildirmek isteriz.

Yalıkavak Spor Kulübü olarak evlerinde aldığımız galibiyet sonrası takımımızı ve ekibimizi alkışlayan centilmen Rize Pazarspor taraftarına, bütün sezon emek veren sporcularına ve bizleri dostça ağırlayan misafirperver yöneticilerine bize gösterdikleri samimiyet ve centilmenlik için teşekkür ederiz. Ancak belirtmek isteriz ki, Sayın Fatma Badoğlu’nun açıklamalarındaki Yalıkavak Spor’un 21. Hafta karşılaşmasında kendi evinde oynadığı ve Kastamonu Artsam Koleji galibiyeti ile ligin son haftasında kazananın süper Lige yükseleceği Sivas Belediye Spor maçı, kulübümüzün gerek teknik kadrosuyla, gerek oyuncularıyla ve gerek taraftarıyla hak ettiği sonuçlarla tamamlanmıştır.

Dolayısıyla, görülüyor ki, Sayın Fatma Badoğlu, sadece kendi takımına odaklanmış ve diğer takımların karşılaşmalarının sonuçlarını öngöremediğinden dolayı,  imalı söylemleri suçlayıcı mimikleri ile kulübünün ve taraftarlarının sportmence olan davranış ve açıklamalarını gölgede bırakır niteliktedir.

2017-2018 hentbol kadınlar 1. Ligine ve özellikle ikinci devresinde alınan puanlara, atılan gol sayısına ve yenilen gol sayısına bakıldığında, geçtiğimiz sezonun 2. devresinin en üstün takımı Yalıkavak Spor Kulübüdür.

Sayın Fatma Badoğlu’na, Sporda taktiklerin ve motivasyonun, tahminler üzerine değerlendirilmemesi gerektiğini kulüp yönetimi olarak hatırlatmak isteriz. Söz konusu açıklamalarda Sayın Badoğlu, Yalıkavak Spor Kulübünün azmini, çabasını, çalışmal

arını ve Süper Lig yolunda emin adımlarla yürümesini ön görmek istemediğinden olsa gerek, talihsiz bir açıklama ile ligin ilk 3 takımında yer alamamış olmasının nedenini, Yalıkavak Spor Kulübü’ne ve açıklamalarda bahsi geçen iki rakibine bağlamıştır.

Yalıkavak Spor Kulübü olarak, bu talihsiz açıklamada tam olarak neyin söylenmek istediğinin açıklanmasını arzu eder, açıklamalardaki üslup ve ima ile ilgili gereken uyarıyı Pazarspor Kulübü Yönetimi’nin yapmasını umuyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu