AsayişGündemManşet

BODRUM’DA BİR TUHAF KAZA

Bodrum’da bir forkliftin karşı şeride geçip hafif ticari araçla çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza bugün öğle saatlerinde Yalıkavak-Gündoğan yolundan yaşandı. Yalıkavak’tan Gündoğan istikametine seyreden forklift, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü yıkarak karşı şeride geçti.

O esnada karşı istikametten gelen hafif ticari araç, önce forklifte çarptı, ardından şarampole girdi. Kazada ,hafif ticari araç sürücüsü Kenan Korkut ve araçta yolcu olarak bulunan Engin Bayzit ile forklift sürücüsü Serhat Eskin yaralandı.

Yaralılar ambulanslara alınarak ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bacağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan forklift sürücüsü Eskin, ilk olarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tomografi cihazının çalışmadığın bildirilmesi üzerine yaralı ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavisine orada başlandı.

Kazanın ardından Gündoğan Yalıkavak yolunun tek şeridinde trafik akışı tamamen durdu. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından kazaya karışan araçlar yoldan kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndürüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu