AsayişGündemManşet

SON BİR YILDA ELE GEÇİRİLMİŞLERDİ

IMG_3562 (1024x683)Turizm bölgesi Muğla’nın Bodrum İlçesinde eğlence mekanlarında satılmak üzereyken ele geçirilen kaçak içkiler imha edildi.

Bodrum’da son bir yıl içerisinde yakalanan sahte alkollü içkiler ile gümrük kaçağı tütün ürünleri görevliler nezaretinde imha edildi.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bodrum Grup Amirliği ekiplerince 2016 yılında düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen 2 bin 440 şişe çeşitli markalarda sahte içki ile gümrük kaçağı 812 paket sigara kağıdı, 395 paket sigara, 71 kilo nargile tütünü, 28 kilo tütün, 29 paket nargile aroması, 24 kilo nargile kömürü ve 16 paket puro imha edildi.

KOM Grup Amirliği deposunda tutulan kaçak ürünler buradan kamyonetle alınarak Ortakent Mahallesinde bulunan geri dönüşüm tesisine götürüldü. Burada sahte içkiler ile gümrük kaçağı tütün ürünleri görevlilerin kontrolüyle imha edildi. Sahte içkiler tek tek kırılarak imha edilirken, kaçak tütün ürünleri ise yakılarak imha edildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu