GündemManşet

ADLİYE PERSONELİNDEN VEDA

HSK “Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Ana Kararnamesi” ile Bodrum’dan tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği düzenlendi.

Bitez Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir otelde gerçekleştirilen yemeğe Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Hakan Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan, Muğla Barosu Bodrum temsilcisi Avukat Cavidan Karaöz Özyiğit, savcılar, hakimler, avukatlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, “Bizler devlet memuru olarak zaman zaman bu tür vedalarla karşılaşıyoruz. Hepimiz için önemli olan bulunduğumuz yerde namusumuzla, şerefimizle çalışmak ve giderken hoş seda bırakarak gidebilmektir. Değerli arkadaşlarımızla güzel bir çalışma dönemimiz oldu. Onları gönderiyoruz ama gönüllerimiz onlarla olacak” dedi.

3 yıldır yaptığı Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi savcısı olarak tayini çıkan Barış Duman da duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Aklımız Bodrum’da, gönlümüz sizde kalarak Bodrum’dan ayrılıyoruz. Göçmen facialarının yaşandığı, hain FETÖ girişiminin baş gösterdiği, adli ve idari soruşturmaların incelik arz ettiği, deprem gibi bir doğal afetin yaşandığı 3 yıllık sürede bütün mesai arkadaşlarımla, bütün adliye personelimizle büyük bir yoğunluk içerisinde, büyük bir özveri ile hep beraber Bodrum’un esenliği için çalıştık. Çok şükür vicdan ve gönül rahatlığı ile bayrağı bir başka kardeşime, Artvinli bir hemşerime teslim ediyorum. Görev yeri ve tanımları bizler için her zaman geçici olmuştur. Bugün Bodrum Başsavcısıyız, yarın İzmir İstinaf Savcısıyız. Bizim için esas olan devletimiz, devletimizin verdiği görevleri layıkıyla yapmak. Her zaman Bodrum’da olduğu gibi İzmir’de de bütün mesai arkadaşlarımın, sizlerin bir kapısı olacaktır. Benden yana varsa hakkım, hepinize helal olsun. Sizler de haklarınızı lütfen helal ediniz” dedi.

Gecede tayini çıkan hakim ve savcılara teşekkür plaketleri verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu