GündemHayatManşet

ÖĞRENCİLERDEN MİNİK DOSTLARINA ZİYARET

Bodrum Arama Kurtarma Derneği (AKUT) gönüllüsü öğrenciler, Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’ni  ziyaret etti.

AKUT gönüllüleri tarafından belirli haftalarda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, 12-18 yaş arası 13 AKUT gönüllüsü öğrenci, Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek minik dostlarıyla bir araya geldi. Barınakta bulunan hayvanları seven öğrenciler, özellikle yavrularla ilgilenerek keyifli vakit geçirdi ve barınak çalışanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Genç Akut gönüllüsü öğrenci topluluğuna Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma Birim Sorumlusu Aytunç Kayrakçı ile Bodrum AKUT Gönüllüleri Füsun Ersoy, Oğuz Kural ve Funda Mepa eşlik etti. Kayrakçı, öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplayarak bakım merkezinin işleyişi, merkezde bulunan hayvanların durumu ve sahiplendirme gibi konularda bilgiler verdi.

Etkinliği çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla düzenlediklerini ifade eden “AKUT Bodrum ekip lideri Sadettin Uslu, “Çocuklarımızı burada bir geçici hayvan bakım evinin olduğu ve onların nerede yaşadıkları konusunda bilgilendirmek istedik. Öğrencilerimiz gibi diğer vatandaşlarımızı da barınağa yönlendirmek ve burada bir barınak olduğunu herkese vurgulamak istiyoruz” dedi.

Öğrenciler ziyaretlerinde, sokak hayvanları için aldıkları mama ve havluları da bakım merkezi yetkililerine teslim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu