EkonomiGündemManşet

ELEKTRİK FATURALARINA TEPKİLER DEVAM EDİYOR

Vatandaşların yüksek elektrik faturalarına yönelik tepki ve girişimleri devam ediyor.

Bugün Bodrum Belediye Meydanında toplanan bir grup vatandaş, elektrik faturalarının yüksek gelmesine yönelik tepkilerini dile getirdi. Geçtiğimiz haftalarda başlatılan imza kampanyası burada da devam etti. Meydan geçen çok sayıda vatandaş imza kampanyasına destek oldu.

Yüksek gelen faturalara tepki gösteren Serkan Kurt isimli vatandaş , “Burada toplanma sebebimiz herhangi bir siyasi grup veya yönetime tepki veya bir mesaj iletmek değil.  Buradaki amacımız Aydem kurumunu da hedef almak değil zaten kendileri de açıklama yaptılar;  Enereji Bakanlığının yapmış olduğu ücretlendirmelerden dolayı faturalar bu kadar yüksek geliyor diye. Bu bizi tatmin etmedi ve ben buradan Aydem’e soruyorum; Aydem Bodrum’da herkesin 7-6 bin Lira maaşla çalıştığını mı düşünüyor? Bin lira, 700 TL faturalar geliyor, bu insanlar bin 600 – iki bin liraya çalışan insanlar, bizler insan gibi yaşamak istiyoruz” dedi. Kurt yaptığı açıklamada ayrıca Bodrum’da ki yüksek kira fiyatlarına da dikkat çekti. 

Belediye Meydanında düzenlenen imza kampanyası yaklaşık 3 saat sürerken çok sayıda vatandaş imza atarak destek verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu