AsayişGündemManşet

MERT CAN’IN KATİLİ TUTUKLANDI

Bodrum’da 21 yaşındaki Mert Can Ilgın’ın ölümüyle sonuçlanan olayın katil zanlısı M.A. sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Olay gece saatlerinde Gümbet Mahallesindeki bir otelde yaşandı. Bursa’dan eşi ile tatile gelen kaportacı M.A., kız arkadaşı ile aynı otelde tatil yapan Mert Can Ilgın’ı iddiaya göre küfürlü konuştuğu için uyardı. Birbirini hiç tanımayan bu ikili, M.A.’nın uyarısının ardından kısa süreli tartışma yaşadılar.

Bir süre sonra ikili otelin üst katındaki barda yeniden karşılaştılar. Tartışma kavgaya dönüşünce otelde tatil yapan diğer vatandaşlar ve otel yetkilileri kavgayı ayırmaya çalıştı. Ilgın’dan birkaç tane yumruk yiyen M.A., karşılık vermeye çalıştı, daha sonra belindeki silahı çıkardı. Alkollü olduğu iddia edilen Mert Can Ilgın, M.A.’nın elindeki silahı kendi alnına dayadı. Ardından M.A.’nın eşi, M.A.’yı olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı.

Kavga esnasında M.A., kavgayı ayırmaya çalışan eşine Mert Can Ilgın’ın bir yumruk atması üzerine 7.65 mm ruhsatsız tabancasıyla Ilgın’a ateş etti. Göğsünün sağ tarafından vurulan genç, kanlar içinde yerde kaldı. İhbar edilmesi üzerine olay mahalline gelen 112 Acil Sağlık ambulansına alınan yaralı, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından çok kan kaybettiği belirtilen genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Katil zanlısı M.A. ise olayın ardından aracına binerek Bodrum’dan kaçmaya çalıştı. Aracın plakasını belirleyen polis ekipleri, plaka tanıma sisteminin yardımıyla zanlıyı suç aleti silahla birlikte Torba Uygulama Noktası’nda yakaladı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgusu tamamlanan M.A., bugün öğle saatlerinde Asayiş Büro Amirliği ekiplerince adliyeye sevk edildi. Tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen zanlı M.A. kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu