AsayişGündemMagazinManşet

EĞLENCE MEKANINA BASKIN: 2 ÖLÜ 4 YARALI

Bodrum’da sabaha karşı yaşanan silahlı saldırıda işadamı Mehmet Ali Sürensoy ve şarkıcı Hacer Tülü öldü, 4 kişi de yaralandı. Bodrum’dan kaçan olayın şüphelileri Manisa’da yakalandı.

Gümbet Mahallesi’nde faaliyet gösteren Medusa Club isimli işletmede yaşandı. Gümbet Barlar Sokağı’nda faaliyet gösteren bir gece kulübünün işletmecisi olan Mehmet Ali Sürensoy, Medusa Club isimli mekana girdiği sırada daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 4 kişi, Sürensoy ve mekanın önünde kalabalığa kurşun yağdırdı.

Olayda Mehmet Ali Sürensoy ve şarkıcı Hacer Tülü ile Onur Sarı, Servet Kolloğlu, Cesur Altunsöz, Kaan Mutlugüneş yaralandı. Yaralılar olay mahalline sevk edilen ambulanslara alınarak Bodrum Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şarkıcı Hacer Tülü ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan işadamı Mehmet Ali Sürensoy kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Şahısların kaçtığı aracın plakasını tespit eden ekipler, aracı Manisa’da yakaladı. Gözaltına alınan şahısların Bodrum’a getirildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu