ManşetSpor

Bodrum Basketbol 15/15 Yaptı

YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol Dolu Dizgin

 

YTR Gayrimenkul  Bodrum Basketbol Kulübü ligin 20’ci haftasında deplasmanda konuk olduğu Lidya Garden City Turgutlu Belediyesini 61-90 lık skorla  mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 20’inci haftasında YTR Gayrimenkul  Bodrum Basketbol  deplasmanda  Lidya Garden city Turgutlu Belediyesine  konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 26-32 ile önde kapatan takımımız ikinci yarıda yüksek savunma temposu ve buna bağlı olarak yüksek isabetli hücumların sonucunda ikinci yarı 58 sayı bularak rahat bir galibiyet aldı

OYUNCULAR   HERHANGİ BİR SÜPRİZE İZİN VERMEDİ

YTR Gayrimenkul  Bodrum Basketbol  Baş Antrenörü Güray Kurtuluş maç başlangıcımız alıştığımız ve istediğimiz gibi olmadı  ,sonrasında  16-0 seri ile maçın sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyduk “açıkçası ilk 5 dakika dışında  beklediğiniz gibi  bir maç oldu. Özellikle  ilk periyodun ikinci bölümü maçın geri kalanı için önemli bir referans oldu bizim açımızdan. Oyuncu arkadaşlarımı  güçlü oyunlarından dolayı tebrik ederim. Burada bu skor ve farkla maç kazanmak kolay değildir. Lidya Garden city Turgutlu Belediyesine sezonun geri kalanında başarılar dilerim. Biz de en kısa sürede  kendimizi analiz edip hafta sonu Fenerbahçe gelişim ile oynayacağımız maça konsantre olacağız çok zorlu bir fikstür ve önemli bir virajın eşiğine geldik. diye konuştu.

YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol Takım Başkanı  Orhun Gencer ;Bu zorlu fikstürde verdikleri mücadelede ve galibiyetten dolayı  takımımı tebrik ediyorum. Pazar günü evimiz de  Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim takımıyla karşılaşacağız  şampiyonluk yolunda bizim için önemi yüksek olan bu maça tüm bodrum halkını Bitez spor salonuna  davet ediyoruz .

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu