GündemManşetSpor

BODRUMSPOR HATAY DEPLASMANINDA PUAN ARAYACAK

Bodrumspor_kirikhan_hazirliklari (7)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Hatay deplasmanında Kırıkhanspor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde Türk Metal Kırıkkkale Spor’a yenilerek liderliği Kırıkhanspor’a devreden Bodrum Belediyesi Bodrumspor liderle oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

9 Ekim Pazar günü Hatay deplasmanında lider Kırıkhanspor’la karşılaşacak yeşil beyazlı ekip, bugünkü antrenmanda rejenerasyon çalışması yaptı. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli oldukları gözlendi.

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya basın mensuplarına yaptığı açıklamada Kırıkkkale mağlubiyetten dolayı taraftarlardan özür dileyerek şunları söyledi;

“Üst sıralara oynayan takımlardan iyi puanlar alıp, aşağılardaki takımlara puan verme alışkanlığımız devam etti. İnşallah bundan sonra bu alışkanlığı kıracağız. Ben bu deplasmanda da Bodrumspor’un güzel bir skorla ayrılacağından eminim. Çünkü bizim takımımız bu tip müsabakaları güzel oynuyor, üst sıralardaki ekiplere karşı iyi skorlar aldık. Bu hafta Kırıkhan’a taraftarımız da geliyor. Kalbinde Bodrum ve Bodrumspor sevdası olanlara güzel bir galibiyet armağan edeceğiz. Öbür hafta da Düzce maçı bizim için çok önemli. O maçta da burada seyircimizin önünde güzel bir atmosfer yakalamak istiyoruz. Ben başta Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon olmak üzere bütün Bodrumspor’a destek olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah Bodrumspor kendisine destek verenlerin yüzünü güldürecek.”

Teknik direktör Necati Erkmen ise geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyeti telafi etmek istediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz haftaki müsabakada kötü oynadık, şansız bir gol yedik. Girdiğimiz pozisyonları da değerlendiremedik. Bu hafta liderle oynayacağız. Biz böyle maçlarda iyi oynuyoruz. Kırıkhan deplasmanı önemli bir deplasman Arkadaşlarımız bu olayın bilincinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Tekrar söylüyorum şansız bir şekilde kaybettiğimiz 3 puanın telafisini yapmak için gideceğimiz deplasmanlarda puan ya da puanlarla döneceğiz.”

Kırıkhanspor maçı hazırlıklarını salı ve perşembe günü tek, çarşamba günü çift antrenmanla sürdüren  Bodrumspor cuma günü gerçekleştireceği tek antrenmanın ardından Cumartesi günü Hatay’a hareket edecek.

Kırıkhanspor ile Bodrumspor arasındaki müsabaka, 9 Ekim Pazar günü Hatay Kırıkhan İlçe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu