GündemManşet

AKUT BODRUM GENÇLERİ BİR ARAYA GETİRİYOR

AKUT Bodrum ekibi 12-18 yaş arasındaki öğrencilerden oluşan ‘’GENÇ AKUT’’  öğrenci topluluğu oluşturuyor. Oluşturulan öğrenci topluluğu ile sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, ilk yardım, kampçılık, yangın, tırmanış, ip teknikleri, afetler gibi konularda temel bilgilendirmeler ve çeşitli kamplardan oluşan aktiviteler planlanmakta.

Proje kapsamında başvuruların 15 Mayıs Pazartesi akşam saat 17.00 ye kadar bodrum@akut.org.tr mail adresine yapılması gerekiyor. Aynı gün saat 17.00-19.00 arasında Konacık Gazderesi caddesindeki AKUT Kürşat Avcı Operasyon ve Eğitim Merkezi’nde öğrenciler ile velilerden oluşan bir tanışma toplantısı yapılacak.

AKUT Bodrum ekibi kurulduğu 2008 yılından bu yana 220 nin üzerinde operasyon gerçekleştirmiş, 28.000 nin üzerinde öğrenci ve yetişkine afet bilinçlendirme semineri vermiş, birçok sosyal sorumluluk projesinde yer almıştır.

Konu ile ilgili açıklama yapan AKUT Bodrum ekip lideri Sadettin Uslu ‘’Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi bir araya getirerek, doğa ve doğal afetler konularında temel bilgilendirmeler yapmak istiyoruz. Topluma ve doğaya olan duyarlılıklarını artırarak, bu konularda daha aktif ve dinamik olmalarını sağlamak temel hedefimizdir.’’ dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu