GündemManşetTurizm

SLOVAKLAR 10 YIL SONRA MUĞLA’DA

Slovakya’nın en büyük tur operatörü Hydro Tour’un 10 yıl aradan sonra acenta yetkilileri, gazete ve medya mensuplarını taşıyan ilk uçağı Dalaman’a indi.

Peninsula Tours ve YDA’nın ev sahipliğiyle 3 gün bölgeyi gezecek ve çekim yapacak ekip, dönüşlerinde bölgeyi ülkelerinde tanıtacaklar.

Lokum ve karanfillerle karşılanan ekip için, YDA yetkilileri, TÜRSAB BYK Başkanı, Peninsula Tours Fethiye, Marmaris, Kuşadası, Bodrum Bölge Müdürleri hazır bulundu.

Misafirler; Dalyan, Fethiye,Marmaris ve Bodrum’un tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedecek ve ziyaret ettikleri ilçelerde, belediye başkanları ve sektör temsilcileri ile de görüşme fırsatları olacak. Slovak misafirler ilk olarak dünyaca ünlü Dalyan kanalında tekne turu yaptılar ve İztuzu plajında denize girdiler.

Hydro Tour’un sahibi Milko Mirkovic ise yaptığı açıklamada, “10 yıl aradan sonra Dalaman’a operasyonu başlatmanın mutluluğu ve heyacanını yaşıyorum, çok iyi bir karşılama oldu güzel bir sezon diliyorum” dedi.

TÜRSAB BYK Başkanı ve Peninsula Bölge Müdürü Ali Kırlı’da Hydro Turun Dalaman’a her 10 günde 200 kişilik  bir Charter ile yolcu  getireceğini  ve operasyonun Eylül sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Slovakya’nın en büyük tur operatörü Hydro Tour’un 10 yıl aradan sonra ilk uçağının Dalaman’a inmesinin bölge turizmi açısından olumlu olduğuna işaret eden YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ise şunları söyledi:

“Slovakya uzun bir aradan Sonra Dalaman’a tekrar dönüş yaptı.Bunlar kendiliğinden olmuyor öngörü, emek, ilişkiler ağı  ve çok çalışmaktan geçiyor.Bu anlamda Peninsula Tour ve Dalaman Bölge Müdürü Sayın Ali Kırlı’nın sarfettiği emek ve kararlılık için teşekkür ediyorum. Ayrıca Türkiye aşığı Slovakya nın en büyük tour operatörü Hdyro Tour’un sahibi Milko Mirkovic’in bölgemizi seçmekle gösterdiği isabetli kararı içinde taktir ve teşekkürlerimi ifade ediyorum. Bu Pazar’da inşallah büyüyerek devam edeceğiz”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu