GündemKültür SanatManşet

BODRUM’LU GENÇ YÖNETMEN ULUSLARARASI FESTİVALLERDE

Bodrum’da genç yönetmen Emek Şafak Aslan’nın son çektiği uluslararası festival filmi “Kuzey Rüzgarında Bir Yıldız“ filminin galası Gümüşlük Atölye’de 28 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de sinema severlerle buluşacak. Yönetmen filmin yurtiçi ve yurtdışı festivallere katılmaya hazır olduğunu ifade ederken, filmin senaryosunu uyuşturucuya dikkat çekmek üzere yazdığını, filminin ayrıca ulusal ve uluslararası festivallere katılmaya başladığını belirtti.

1991 doğumlu genç ve başarılı yönetmen Aslan “Geçtiğimiz yıllarda çektiğim “7 Dakika” filmin projesini ortaya koyduğumuz yıl Muğla’da en yüksek intihar oranı yaşanmıştı buna dikkat çekmek için 7 Dakika filmini çekmiştim. “İnsan Gibi” kısa filmimde ise savaşlardan kaçıp vardı. Bu filmi denizlerde boğularak yaşamını yitiren mültecilere ithafen çektim” dedi. Genç yönetmen “Kuzey Rüzgarında Bir Yıldız“ filminde de uyuşturucuya dikkat çekerek sosyal sorumluluk projelerine yeni bir imza daha attı.

ESAslanProjects yapımcılığındaki filmin oyuncuları Çağla Açar, Nuri Karadeniz, Berkan Cengiz, Hakan Mızrak, Sabahattin Akan sahne alırken, seneryosunu ve kursunu Fatoş Karakaya, Emek Şafak Aslan yaparken Görsel Efekt Süpervizörü: Göktuğ Gereyhan, Sanat Yönetmeni: Fatoş Karakaya Müzik: Berk Bekar Görüntü Yönetmeni: Emre Özsoy üstlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu