GündemHayatManşet

BİR ÖMÜR SAADET DİLEMEYE DEVAM

Milas Belediyesi hayata geçirdiği Bir Ömür Saadet projesi kapsamında ilçe genelinde evliliklerinde 50. yıllarını dolduran çiftleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik alanında geliştirdiği “ Elden Ele” ,”Hoşgeldin Bebek” ,” Bir Yastıkta Bir Ömür”, gibi önemli projelerden sonra hayata geçirdiği “Bir Ömür Saadet” projesini kapsamında evliliklerinde 50. yıllarını dolduran büyükler evlerinde ziyaret ediliyor ve birlikte geçirdikleri saadet öyküleri dinleniyor.

22 Aralık 2017 tarihinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından Toplantı ve Düğün Salonunda tanıtımı yapılan Bir Ömür Saadet projesinin ilk aşamasında, evliliklerinde 50. yılını doldurmuş ailelere birer plaket takdim edilmişti.

Projenin ikinci aşamasında Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Mahalle Muhtarlıkları tarafından tespit edilen evliliklerinde 50. yıllarını doldurmuş 13 aileyi Başkan Yardımcısı Zeynep Mat ile beraber ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yaşlı çiftlerin beraber geçirdikleri saadet öykülerini dinledi. Evlerinde ziyaret edilen yaşlı çiftler, mutlu ve uzun süren evliliklerinin sırrının hoşgörü, sabır, anlayış ve sevgi olduğunu belirtti.

Bir Ömür Saadet Projesi’nin  amacının, ilçe genelinde evliliklerinde 50 yılı dolduran büyükleri evlerinde ziyaret ederek onların birlikte geçirdikleri saadet öyküleri dinlemek, öğütler almak ve evlilik hazırlığında olan çiftlerle bu öyküleri paylaşmak olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; . Evlerinde dinlenen büyüklerin arşiv niteliğinde bilgiler aktardığını, Milas’ın geçmişi, sosyal, ekonomik, siyasi yapısı hakkında güzel sohbetlerin ortaya çıktığını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu