GündemKültür SanatManşet

“FARKLI ANLATIMLAR” SÜMBÜL SOKAK’TA…

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Farklı Anlatımlar” adlı fotoğraf ve illustrasyon sergisi Oasis Sümbül Sokak’ta açıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin reklam fotoğrafları dersinde hazırladıkları çalışmalar, Oasis Sümbül Sokak’ta sergileniyor. 29 öğrencinin 35 eserinin bulunduğu sergide öğrenciler reklam ve tanıtım fotoğrafları ile sosyal konuları çarpıcı bir anlatımla sunuyor.

Cinsiyet eşitsizliği, kürk kullanımı, sosyal adaletsizlik gibi farklı konuları irdeleyen öğrencilerin çalışmaları, sergiyi gezenlerin beğenisini kazandı.

Sergi hakkında bilgiler veren Grafik Bölümü Öğretim Görevlisi Memet Emre şu sözlere yer verdi:

“Öğrencilerimizin reklam fotoğrafları dersinde yaptıkları işlerden oluşan bir sergi. Sergide daha çok dolaylı anlatım dediğimiz bir tarzda fotoğraflar var. Farklı yaklaşımlarla ürünleri tanıtmaya çalışıyoruz. Sosyal olguları, politik konuları dolaylı yoldan anlatmaya çalışıyoruz. Burada 29 öğrencinin 35 eseri var. Bu sergimizi her yıl yapmayı düşünüyoruz.”

Şeyma Akarmut isimli öğrenci ise Yargılanmaktan Korkma isimli çalışmasında insanın kendi fikirlerinin söylemekten korkmaması ve içe kapanmaması gerektiğini anlatmaya çalıştığını söyledi.

Sergi, 13 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu