EkonomiGündemManşet

DEĞİŞİM RÜZGARI 16 YILLIK YÖNETİMİ YIKTI…

Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Şube Başkanlığı ve Meclis Üyeliği için bugün yapılan seçimde, “Değişim Rüzgarı” sloganıyla yola çıkan Orhan Dinç ve ekibi 57 oy farkla kazanan taraf oldu.

4 dönemdir yani 16 yıldır DTO Bodrum Şubesinin başında olan Gündüz Nalbantoğlu ve ekibi yapılan seçim sonunda alınan sonuçla yönetimi Orhan Dinç ve ekibine bırakmak zorunda kaldı.

Sabah saatlerinde başlayan ve saat 17.00’ye kadar süren oy kullanma işlemine bugüne kadar yapılan seçimlere göre rekor düzeyde katılım oldu. Seçimlerde oy kullanma hakkı olan 476 üyenin 378’i oyunu özgür iradesiyle kullandı. Başkanlığa aday Dinç ve ekibin yoğun ısrarlar ve İlçe Seçim Kuruluna yaptıkları müracaata rağmen DTO’sının Eskiçeşme Mahallesi Danacı Sokak’taki hizmet binasında yapılan oy kullanma işleminde hem üyeler hem de görevliler zaman zaman sıkıntılar yaşadı.

Oy kullanma işlemlerinin sona erip seçim sandığının kapatılmasının ardından oy sayımına geçildi.  Sayım sonunda Orhan Dinç ve ekibi 212, Gündüz Nalbantoğlu ve ekibinin ise 165 oy aldığı tespit edildi.

57 oy farkla DTO Bodrum Şubesinin yeni başkanı olan Orhan Dinç yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Genç ve Dinamik bir kadro ile DTO Bodrum Şubesi seçimlerini kazandık. Bundan sonraki süreçte denizcilerimize ve Bodrum’a verdiğimiz sözleri tutup projelerimizi süratle hayata geçireceğiz. Bize destek veren, işini gücünü bırakıp oy kullanmaya gelen bütün üyelerimize teşekkür ediyor.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu