GündemManşetSpor

BODRUM İHTİSAS SPOR KÜÇÜK KIZLAR MUĞLA ŞAMPİYONU

Yaklaşık 3 aydır devam eden Muğla küçük kızlar voleybol il birinciliği müsabakaları sonuçlandı.18 takımın katıldığı ligde Bodrum İhtisas Spor hiç yenilmeden namağlup birinci oldu.

Final müsabakasında Yeşil Marmaris Spor Kulübü ile karşılaşan Bodrum İhtisas Sporlu kızlar, çok çekişmeli geçen maçı da 3-2 kazanarak Muğla Birincisi oldular.

10-13 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Bölge grup birinciliği müsabakalarında Muğla’yı temsil etme hakkı kazanan Bodrum İhtisas Spor un hedefi Türkiye Finallerine katılabilmek.

Şampiyonluk sonrası açıklama yapan Bodrum İhtisas Spor Kulübü Başkanı Cem İpçi şunları söyledi:

“Bodrum da kuruluşundan bu yana voleybol da öncülük yapan kulübümüz, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 15 yıldan bu yana Bodrum ve Muğla voleyboluna hizmet eden kulübümüz eylül ayından itibaren de Eczacıbaşı Spor kulübü ile yaptığı protokol ile dev bir adım daha attı. Bu çalışmanın meyvelerini de bu birincilikle toplamaya başladık.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu