GündemManşetSpor

ŞAMPİYON TAKIMDAN ANLAMLI HAREKET

Bu yıl 7’incisi düzenlenen Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada şampiyon olan Yalı Gençlik vefatından kısa bir süre önce kendilerine turnuvaya katılım parasını veren kupayı İsmail Altındağ’ın mezarına götürdü.

Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl 7 takımın mücadele ettiği Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvası’nda final maçı Yalı Gençlik ile Mazı Gençlik arasında oynandı.
Mücadeleyi Yalı Gençlik 2-1 kazanarak şampiyon oldu.

Final maçının ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyon takım Yalı’ya kupasını Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, ikinci olan Mazı Gençlik’e ise Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi. Kaymakam Yılmaz, burada yaptığı konuşmada turnuvanın çok centilmence geçtiğini ifade ederek “Çok güzel bir turnuva oldu. Centilmenliğinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah bu turnuvalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Yalı Gençlik takımının kaptanı Hasan Çiftçi de “Turnuvaya katılım parasını rahmetli İsmail Altındağ verdi. Şimdi bu kupayı onun mezarına götüreceğiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.” dedi.

Yalı Gençlik oyuncuları ödül töreninin ardından kupayı İsmail Altındağ’ın mezarına götürdü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu