ÇevreGündemManşet

İSALE HATTI PATLADI ONLARCA ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

Bodrum-dsi-isale-hattı-patlamasıTorba Kaşağında yaşanan patlama nedeniyle bazı araçlar sular altında kaldı bazı araçlar trafik kazasına karıştı.

Geçtiğimiz yıl sık sık yaşanan patlamalar nedeniyle bölgede DSİ tarafından yeni bir isale hattı döşenmişti. Ancak Torba Kavşağındaki özel mülk içinde kalan bir bölüm yasal gerekçeler nedeniyle yenilenememişti. İşte tam o noktada bugün büyük bir patlama yaşandı.

Trafik akışının en yoğun olduğu Bodrum girişindeki Torba Kavşağında yaşanan su borusunun patlamasıyla akan sular nedeniyle birçok araç sular altında kaldı. Aynı anda yoldan geçmekte olan bazı araçlarda maddi hasarlı trafik kazasına karıştı.

Patlamadan çevredeki bir iş yeri de nasibini aldı. Patlamanın meydana geldiği yerde derin bir çukur açıldı. Yol taş ve moloz yığınıyla doldu. Bölgeye sevk edilen ekipler bir taraftan yolu açma çalışmaları ile uğraşırken bir taraftan da kazaya karışan vatandaşların tepkisi ile karşılaştı.

Patlama nedeniyle Bodrum-Milas karayolunda trafik uzun süre kontrollü sağlanırken uzun kuyruklar oluştu.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu