EkonomiGündemManşetTurizm

30 SEKTÖRDEN 90 FİRMA FUARDA STANT AÇTI

Bodrum 3’üncü Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda ihtisas Fuarı (BODEX) açıldı. 30 sektörden 90 firmanın katıldığı fuar, ilk gününde Bodrumlulardan beklenen ilgiyi görmedi.

Öğle saatlerinde Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış töreninde Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Başkanı Emre Köroğlu, fuarı düzenleyen Marmaris Fuarcılık’ın Genel Müdürü Volkan Gülcan açılış kurdelesini kesti.

Burada bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un isminin hem yurt içinde hem de yurt dışında çok iyi bilindiğine vurgu yaparak “Gönül isterdi ki bu fuarı daha geniş bir alanda yapalım. İlçemizde uluslararası fuarlar yapılabilecek alanlar inşa edilmesi gerekiyor. Bu konuda İzmir ve Antalya’ya rakip olmaya hazırız. Fuarımızın herkese hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ise fuarların önemli etkinlikle olduğuna dikkati çekerek, şu sözlere yer verdi:

“Kentlerin, ülkelerin ekonomisine, turizmine, sosyal hayatına renk katar. Bu sene de 90 firmamız bu etkinliğe katılmış. Hayırlı uğurlu olsun. Bu katılımlar artarak devam etmesini diliyoruz. Fuarın Bodrumumuza ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından yetkililer davetlilere fuarı gezdirerek bilgiler aktardılar.

İlçede faaliyet gösteren işletmelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için düzenlenen fuarın ilk gününde ilk gün ilginin az olduğu görüldü.

Fuar Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu