EkonomiGündemManşet

BODTO YÖNETİMİ TÜM ÜYELERİ SEÇİME DAVET ETTİ

Bodrum Ticaret Odası yeni hizmet binasında Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon 1 Nisan Pazar günü düzenlenecek seçimler hakkında bir basın açıklaması yaptı. Üyeler için oy kullanma çağrısında bulunan BODTO Yönetimi Odanın başarılı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 3587 kişinin seçimde oy kullanacağını bildirirken, Meclis’te yeni genç adayların da olacağının altını çizdi ve şunları kaydetti: “Bodrum Ticaret Odası olarak kurumsal yapımızı çok güçlendirdik. Devletin bize verdiği yetkilerle artık vezne yetkisine sahibiz ve bu sayede normalde 3 saat süren işlemleri 10 dk’ya kadar indirebiliyoruz. Tescil işlemleri, fiyat tariflerinin belirlenmesi, kapasite raporları, iş makinesi ruhsatlarının alınması ve K belgesi hazırlanması da verdiğimiz hizmetler arasında. Tek durak ofis haline gelen odamızda artık yeni şirket kuruluşları da yapılıyor.”.

Yeni hedeflerle yola devam.

Bugüne kadar verdikleri 209 eğitimle toplam 10928 kişiye eğitim verdiklerinin de altını çizen BODTO Başkanı, “Boş salonlar hiçbir işe yaramaz, o salonlarda eğitimler vermek, kamuya hizmet sunmak önemli. Yeni hizmet binamızda salonlarımız tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, STK’lara açıktır. Sadece kendi tanıtımını yapmak isteyen özel firmalardan bu konuda cüzi miktar para alıyoruz. Ayrıca kendi huzur haklarımız ile de 2006 yılından bu yana 1527 öğrencinin eğitimine katı sağladık; bu bizi çok duygulandırıyor. Bir gün bir bakmışız hiç tanımadığımız bir kişi gelip Odamızın sağladığı burslardan faydalandığını bildiriyor.” diyerek 2018-2023 Stratejik planlarında da, Cumhuriyetin 100 yılı kapsamında yeni hedefler belirlediklerini bildirdi.

Yeni proje konuları arasında, Köylerin Turizme Kazandırılması, Yeşil Otel Konsept Tesisler, Bodrum Yarımadası Stratejik Planı, Bodrum Turizm Kümesinin Oluşturulması, Bodrum İstatistik Ofisi, Girişimcilere Destek, İstihdam Faaliyetleri ve Yabancı Ortaklıklar ile İşbirliklerinin Geliştirilmesinin yer aldığı açıklandı.

“Doğru projelere imza atıyoruz.”

Meclis Başkanı İlhan Ersan ise, “Türkiye’nin en iyi çalışan kurumuyuz!” diyerek, 2013 yılından bu yana Meclis toplantılarında 277 kararın oy birliği ile alındığına vurgu yaptı. “Doğru projeler üreterek, doğru projelere imza atıyoruz. A sınıfı Akredite bir Oda olarak yine doğru bir proje ile cesur bir karar aldık ve yeni binamızı hazırladık. Böylece Bodrum’un sosyal, siyasi ve kültürel hayatı için hizmet sunuyoruz. Odamız tüm üyelerimizin kullanımına açıktır. Üyelerimiz yeri geldiğinde binamız toplantı ortamlarında özel görüşmelerini dahi yapabilir.” diyen Meclis Başkanı, 1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek seçimlere tüm üyeleri davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu