ManşetSpor

Hazırlıklar Sürüyor

Bodrum’un Takımı Basketbol Süper Ligi’ne Hazırlanıyor

 

Bodrum’un iki sezon üst üste iki lig birden tamamlayarak Türk Basketbol Tarihine adını altın harflerle yazdıran takımı Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig yolundaki hazırlıklarına başladı.

Misli.Com Özgür Türkiye Basketbol Ligi Adıgüzel Sezonu’nda takım şampiyonluğa taşıyan oyunculardan Mehmet Özdoğan, Yiğit Baran Sarıkaya, Erdem İlter, Muratcan Esen, Cem Koçal, Yiğit Özkan, Sadettin Donat, Murat Kozan, Richard Solomon, Yiğitcan Turna, Caner Ercan ve Horace Spancer ile yollarını ayıran ve sosyal medya hesabından da teşekkür eden Çağdaş Bodrum Spor’da yeni transfer arayışı devam ediyor.

Takım kaptanı Erkan Veyseloğlu ile geçtiğimiz sezon şampiyonluğa giden yolda takımda katkısı bulunan Chris Warren, Hakan Yapar, Fatih Canttiz ve Çağdaş Bodrum’un kurulduğu günden bu yana kadrosunda bulunan Ege Havsa süper ligde Bodrum’un takımında forma giyecekler.

Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Başkanı Dağlarca Çağlar, yeni sezon hazırlıkları hakkında yaptığı açıklamada takımı başarıya taşıyan tüm sporculara teşekkür ederken, yeni transferlerle sezona hazırlandıklarını belirtti. Dağlarca Çağlar Açıklamasında şunları söyledi;

“İki sezon üst üste iki büyük ligi şampiyonlukla taçlandırıp, başarıyla tamamlayan bir takım olarak, Süperlig’de yolumuza devam edecek olmak bizim için müthiş bir motivasyon kaynağı.

Bu gurur ve mutluluğu yaşarken,  içinde bulunduğumuz ligde güçlü rakiplerle karışılacağımızın da  bilincinde bir takım olarak dersimize iyi çalışıyoruz. Profesyonel yönetim kadromuzla çok sıkı bir hazırlık sürecinde olduğumuzu belirtmeliyim. Hem aile hem de şirket kültürümüzün vazgeçilmez değerlerinden biri sürdürülebilir disiplin ve faaliyet gösterdiğimiz her alanda en iyi olma tutkusunu,  henüz 2 yaşında olan kulübümüzün de tüm kadrolarıyla içselleştirmesinin, bizi başarıya taşıyan en önemli etkenlerden olduğunun bilincindeyiz.

Yeniliğe ve yeni olanın enerjisine inanıyoruz. Bu sebeple takımımızın iddiasını sürdürebilecek güçlü transferlerle yeni sezona hazırlanıyoruz. İki yıldır hep birlikte aynı hedefe koştuğumuz ve bu sezon yollarımızı ayırdığımız tüm değerli oyuncularımıza “Bodrum sizleri hiç unutmayacak!” Diyerek teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Ender Arslan yönetimindeki Çağdaş Bodrum Spor, bu güne kadar, Jaron Johnson, Dominic Artis, Can Uğut Öğüt, Ege Arar, Amar Alibegovic ve Berkay Genç, ile sözleşme imzalayan ve kurulduğu günden bu yana kendi evinde hiçbir karşılaşmayı kaybetmeyen Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye’nin en iyi takımlarını kendi evinde ağırlarken,  Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-2024 sezonunda ligin en zorlu deplasman takımı olma hedefi ile emin adımlarla ilerliyor.

JARON JOHNSON

5 Mayıs 1992 Doğumlu Amerikalı profesyonel basketbolcu, Çağdaş Bodrum’un savunma anlamında en önemli pozisyonlarından olan Swingman olarak takımda yer alıyor. 1,96 boyunda 93 kilo ağırlığında olan Johnson, daha önce Tyler Junior College ve Louisiana Tech için kolej basketbolu oynadı.

DOMİNİC ARTİS

Yine bir Amerikalı olan ve Çağdaş Bodrum Spor’da forma giyecek olan Dominic Artis, 7 Temmuz 1993’de Amerika’nın Oakland şehrinde dünyaya geldi. 1.88m Boy ve 86Kg ağırlığa sahip oyuncu, Çağdaş Bodrum Spor’da oyun kurucu pozisyonunda oynayacak. Artis geçen sezonu Fransa Pro A Ligi takımlarından Cholet Basket’te tamamladı.

CAN UĞUR ÖĞÜT

23 Ocak 1992 Malatya Doğumlu olan Türk Basketbol oyuncusu, Oyun Kurucu olarak oynayan 1.78 Boyundaki Can Uğur Öğüt, geçtiğimiz sene Türkiye Siigorta Basketbol Süper Ligi’nde Gaziantep’te forma giyiyordu.

EGE ARAR

Daha önce Süper Lig takımlarından Aliağa PETKİM Spor ve Galatasaray’da forma giyen Türk Millî profesyonel basketbolcu 2 Eylül 1996 Adana’da doğumlu olup, 2.07 uzunluğundadır. Pivot olarak oynayan Ege Arar,  Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 29 maça çıkmış ve 2.6 sayı – 2.8 ribaunt ortalamaları tutturmuştur.

BEN MOORE

Amerikan asıllı profesyonel basketbolcu Ben Moore, 2.03 boyunda ve 100 kilo ağırlığında. 13 Mayıs 1995 İliinois Doğumlu Forvet oyuncu,. 2022-2023 sezonunu İsrail H. Be’er Sheva takımında tamamlayarak, 2023-2024 sezonunda Çağdaş Bodrum Spor formasını giyecek.

AMAR ALİBEGOVİC

Geçtiğimiz sezon Premier A Slovenya Basketbol Ligi’nin şampiyonu Cedevita Olimpija’da oynayan 2.06 boyundaki uzun forvet oyuncu geçen sezon Adriyatik Ligi’nde 11.8 sayı, 5 ribaund, 1.3 asist, Eurocup’ta ise 9.1 sayı, 3.8 ribaund, 1.0 asist ortalamaları tutturdu.

BERKAY GENÇ

Geçtiğimiz sezon misli.com Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde oynayan oyuncu 2.06 Cm ile uzun forvet olarak Çağdaş Bodrum Spor forması giyecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu