AsayişGündemManşet

BİTEZ’DE KORKUTAN YANGIN

yangınBodrum’da gıda firmalarının bulunduğu bölgede çıkan yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu.

Bugün saat 17:30 sularında, Bitez Mahallesi Oğuzhan Caddesi üzerinden yükselen dumanlar çevrede endişe uyandırdı. Cadde üzerinde boş bir deponun hemen arkasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbarı alan Bodrum İftaiye Grup amirliği, Emniyet Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık ekipleri yangın mahalline ulaştı. İlk olarak çevredeki işletmelerde çalışanların yangın tüpleri ve hortumlar ile müdahale ettiği olayda alevlerin gıda firmalarının depolarına sıçramaması için canla başla mücadele edildi.

İtfaiye ekiplerinin bölgeye gelmesi ile alevler kısa sürede söndürülürken, deponun arkasında çıkan yangın diğer gıda firmalarında da heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Yangının çıktığı alanın bitişiğinde bulunan depoda 100’ün üzerinde boş tüp bulunurken, depoya giren itfaiye ve Muğla 911 ekipleri tüpleri yangın ile ısınan duvardan uzaklaştırdı. Boş tüplerin dolu tüplere oranla patlama riskinin daha fazla olduğu öğrenilirken, yangın sonrası depo içerisinde herhangi bir zarar meydana gelmediği öğrenildi.

Polis ekipleri de olay yerine gelerek yangınla ilgili inceleme başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu